Veerboot Lussino / Losinj

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Lussino / Losinj snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Lussino in Kroatië vanuit de haven van Venetië in Italië.
  • Venezia Lines verzorgt 1 veerboot overtocht per week naar Lussino vanuit de haven van Venetië, De veerboot overtocht Lussino - Venetië duurt 4 uur en 30 minuten. De moderne catamarans San Frangisk en San Pawl varen op deze route. Beide catamarans kunnen een snelheid bereiken van 40 tot 45 knopen.
  • Veerboot naar Lussino
  • Veerboot naar Lussino
  • Veerboot naar Lussino
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Lussino zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Lussino.

Om veerboten naar Lussino te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Lussino veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Lussino Kaart

Bekijk map

Havenadres

Gomo Viaggi

Riva Kapetana, Mali Losinj, 51550, Losinj, Croatia

Venezia

Mali Losinj, 51550, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen