Veerboot Lymington

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Lymington Routes

Boek uw Veerboot naar Lymington snel en eenvoudig online op AFerry.
 • Wightlink Ferries verzorgt de gehele dag door veerboot overtochten naar Lymington in Engeland vanuit Yarmouth op het eiland Wight (Isle of Wight). De veerboot overtocht Yarmouth - Lymington duurt slechts 30 minuten.

Speciale aanbieding

 • Veerboot naar Lymington
 • Veerboot naar Lymington
 • Veerboot naar Lymington
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Lymington zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Lymington.

Om veerboten naar Lymington te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Lymington veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Lymington Kaart

Bekijk map

Havenadres

Wightlink

Lymington Pier Ferry Terminal, Lymington Pier, Undershore Road, Lymington, SO41 5SB, United Kingdom

Recensies

 • 11 Dec 2018
  Best ferry ever
  • We kwamen een uur te laat bij de ferry omdat onze vlucht vertraging had. Geen probleem 40min later waren we aan boord. Op de terugweg kwamen we erachter dat we de tickets verkeert om geboekt hadden... geen probleem 5min werk en off we go. Personeel.... de vriendelijkste mensen van de wereld !!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen