Veerboot Mahon

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Mahon Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Mahon snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Mahon op het Balearen eiland Menorca vanuit Valencia en Barcelona op het vasteland van Spanje en Alcudia en Palma op Mallorca. De veerboot overtochten naar Mahon worden verzorgt door de veerbootmaatschappij Trasmediterranea en Balearia.
  • Balearia veerboten varen 7 keer per week naar Mahon vanuit de haven van Barcelona en Alcudia.
  • Trasmediterranea onderhoudt 8 keer per week een veerdienst van Barcelona naar Mahon, vaartijd 4 uur en 50 minuten. Daarnaast verzorgt Trasmediterranea een veerboot overtocht naar Mahon vanuit de haven van Valencia, vaartijd 14 uur en 30 minuten, en Palma, vaartijd 5 uur en 30 minuten.
  • Veerboot naar Mahon
  • Veerboot naar Mahon
  • Veerboot naar Mahon
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Mahon zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Mahon.

Om veerboten naar Mahon te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Mahon veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Mahon Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Moll del Cos Nou, s/n, Menorca, Balearics, 07701, Spain

Trasmediterranea

Muelle Comercial, s/n, C.P. 07701, Balearics

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen