Veerboot Mariehamn

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Mariehamn Routes

Boek uw Veerboot naar Mariehamn snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Mariehamn op de Aland Eilanden vanuit Helsinki en Turku in Finland, Tallinn in Estland of vanuit Stockholm en Kapellskar in Zweden. Veerboten naar Mariehamn worden geëxploiteerd door de veerbootmaatschappij Viking Line en Tallink Silja Line.
 • Viking Line verzorgt dagelijks veerboot overtochten naar Mariehamn vanuit Helsinki en Turku. Vaartijd naar Helsinki 10 uur en naar Turku 5 uur en 30 minuten.
 • Viking Line onderhoudt eveneens een dagelijkse veerdienst naar Mariehamn vanuit Stockholm (vaarijd 6 uur) en Kapellskar (vaartijd 2 uur en 15 minuten).
 • Tallink Silja Line verzorgt bijna dagelijks een veerboot overtocht naar Mariehamn vanuit de ferry haven van Helsinki (vaartijd 10 uur), Stockholm (vaartijd ongeveer 9 uur), Tallinn (vaartijd ongeveer 2,5 uur) en Turku (vaartijd 5,5 uur).

Speciale aanbieding

 • Veerboot naar Mariehamn
 • Veerboot naar Mariehamn
 • Veerboot naar Mariehamn
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Mariehamn zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Mariehamn.

Om veerboten naar Mariehamn te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Mariehamn veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Mariehamn Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tallink Silja

Västra Hamnen, Mariehamn, 22100, Aland Islands

Viking Line

Viking Line Terminal, Västerhamn, FIN-22101, Aland Islands, Finland

Recensies

 • 23 Jul 2017
  Goede service, snelle afhandeling
  • geen

   Beoordeling door Anon

 • 18 Sep 2014
  Mooie reis, maar..........
  • Twee opmerkingen: 1. de argeloze reiziger (zoals ondergetekende) is zich er niet van bewust, dat de stop in de haven van Mariehamn hooguit slechts neerkomt op 15 minuten. In mijn geval was het gevolg, dat ik na het maken (op het bovenste dek) van foto's van het aanleggen, ik vervolgens op zoek ging naar mijn koffer in de locker en daarna - speurend - naar de uitgang. Dat alles nam meer tijd in beslag dan toegestaan, want op zoek naar de uitgang zag ik door een raam naar buiten kijkend tot mijn verbijstering dat de ferry alweer koers zette naar open zee....! .Aldus ben ik, nogal gefrustreerd, tot diep in de nacht bezig geweest om eerst van Øland naar Turku te varen, vervolgens van Turku weer naar de oostkant van ØLand, daar met een bus naar Mariehamn om eindelijk om 3 uur in de morgen mijn hotel aldaar te bereiken.... Probleem is dus: door gebrek aan ervaring weet je niets van die korte stoptijd in Mariehamn; mede door al die rumoerende medepassagiers versta je niet wat door de luidsprekers wordt omgeroepen en aldus loop je de kans mis om op tijd van boord te gaan en zit je met de gebakken peren... Een betere voorlichting (b.v. via een flyer) op dit punt lijkt geen overbodige luxe..... 2. tijdens de bootreis heerst overal herrie en lopen passagiers voortdurend heen en weer. De stilte-ruimtes zijn er wel, maar hebben veel te weinig capaciteit: alle plaatsten blijken constant bezet. Aandacht voor ook dit punt lijkt van belang, want er blijken nog steeds mensen te zijn (zoals ondergetekende) die rust willen, ongestoord een boek willen lezen, enz.

   Beoordeling door Johan Adalbert Gerar Schwartz

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen