Veerboot Liverpool

kaart
 • Liverpool
  Vergelijk tijden en prijzen voor Liverpool

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Liverpool
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Boek uw Veerboot naar Liverpool snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Liverpool in Engeland vanuit de haven van Douglas op het eiland Man (Isle of Man) en Dublin in Ierland met de veerbootmaatschappij P&O Irish Sea en Isle of Man Steam Packet Company.
 • P&O Irish Sea veerboten varen 2 keer per dag naar Liverpool vanuit de haven van Dublin. De veerboot overtocht Dublin - Liverpool duurt 8 uur. Tijdens de overtocht kunt u genieten van verschillende faciliteiten aan boord zoals een restaurant, bar, lounges en en-suite hutten.


 • Isle of Man Steam Packet Company verzorgt tot 2 keer per dag een veerboot overtocht van Douglas op het eiland Man (Isle of Man) naar Liverpool. Deze fast service duurt 2 uur en 30 minuten. Faciliteiten aan boord van de veerboot zijn een restaurant, lounge en bar.

Liverpool Routes

Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Liverpool zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Liverpool.

Om veerboten naar Liverpool te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Liverpool veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Liverpool Kaart

Bekijk map

Havenadres