Veerboot Majorca

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Mallorca snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Alcudia en Palma op Mallorca vanuit de haven van Barcelona, Denia en Valencia op het vasteland van Spanje, Ciutadella en Mahon op Menorca en Ibiza.
  • Veerboot overtochten naar het Balearen eiland Mallorca worden verzorgd door de veerbootmaatschappij Trasmediterranea, Balearia en Iscomar Ferries.
  • Veerboot naar Majorca
  • Veerboot naar Majorca
  • Veerboot naar Majorca
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Mallorca zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Mallorca.

Om veerboten naar Mallorca te boeken, klikt u eenvoedig weg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Majorca veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Majorca Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen