Ferry naar Scandinavie

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Scandinavië

Met het begrip Scandinavië worden de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden aangeduid. Het ruimere begrip Fenno-Scandinavië omvat de landen Noorwegen, Zweden en Finland, de Russische deelrepubliek Karelië en het Russische schiereiland Kola en komt grotendeels overeen met het Baltisch schild. Cultureel lagen de Scandinavische landen steeds aan de periferie van Europa. De Renaissance had er weinig invloed.
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
Bezienswaardigheden

Zweden is het grootste Scandinavische land. Stockholm, Göteborg en Malmo zijn de belangrijkste steden. Iedere stad heeft een uniek karakter en eigen stijl met fantastische restaurants, interessante bezienswaardigheden en goede winkels. Meer landinwaarts vindt u Zweden's hoogste berg de Kebnekaise met een hoogte van 2114 meter.

Noorwegen is een adembenemend land dat een bezoek meer dan waard is. Ontdek de beroemde fjorden, de prachtige landschappen, de schilderachtige dorpjes en steden en het mystieke noorderlicht. Dichtbij de hoofdstad Oslo ligt het Nationale Park Jotunheimen, populair bij bergwandelaars en bergbeklimmers.

Denemarken is een paradijs voor reizigers en heeft veel te bieden. Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en een van de oudste steden van Europa. Alle bezienswaardigheden liggen hier op loopafstand van elkaar. Een van de hoofdattracties zijn de Tivoli Tuinen, een betoverend "pretpark" voor alle leeftijden in het centrum van de stad.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen