Ferry naar Zuid-Korea

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

U kunt AFerry gebruiken om ferries naar Zuid-Korea van Japan en Rusland te boeken. Met behulp AFerry zult u altijd een goede deal van uw veerboot naar Korea krijgen. Zie hieronder voor de dienstregeling en de laatste aanbiedingen.
 • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
 • Boek met vertrouwen met
 • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Hoe boekt u uw Zuid-Korea ferry

Het boeken van een ferry van of naar Zuid-Korea kan niet eenvoudiger met AFerry . U kunt gebruik maken van het boekingsformulier op de linkerbovenhoek van de pagina. Of, als u een prijs ziet die u graag wilt aan de linkerkant, selecteer enkel aantal passagiers en klik vindt .


Meer over Zuid-Korea

Zuid-Korea is in de zuidelijke helft van het Koreaanse schiereiland, Noord-Korea naar het noorden, China naar het westen en Japan een korte tocht met de veerboot naar het zuidoosten.

Bezoek UNESCO beschermde gebieden, leer Oosterse Vechtsport Kunsten in een koninklijk paleis, of neem een tour naar de DMZ. Korea heeft veel te bieden dus pak uw koffers en geniet van een ontspannen vakantie!

p Er zijn 20 nationale parken in Korea, waaronder drie mariene parken. Deze parken zijn de thuisbasis van een verscheidenheid van wilde dieren, en zijn goed bewaard gebleven.

Als u houdt van watersport dan is Korea is een goede plek om te bezoeken. Het weer blijft warm in de zomer rond 35C en in de winter is het koud met Syberische wind dat uit het noorden komt.

Voor meer informatie, bezoek onze Zuid-Korea reisgids .

Recensies

 • 24 Oct 2014
  Hakata - Busan ferry
  • Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de boeking. Voucher kwam snel binnen. De bootreis is prima verlopen. Je moet wel met je koffer een eindje lopen voordat je boot in kan. Personeel behulpzaam om je koffer in een bagageplaats te zetten. Bij aankomst in Busan moet je door de douane, vraagt wat tijd. Daarna uitzoeken hoe je bij het treinstation of busstation kan komen om verder te reizen. De mensen bij de toeristen informatiebalie spreken niet goed Engels, en onze uitspraak van Koreaanse steden is ook niet zo goed. Uiteindelijk begrepen we dat er een shuttlebus reed, maar die was vertrokken. Om bij het busstation te komen een dure taxi rit moeten regelen, omdat het busstation buiten Busan ligt. Bij de terugweg naar Fukuoka was het probleem dat in de avond er bijna geen taxi's te bekennen zijn, dus lang wachten of proberen een bus te vinden. De aansluiting Ferry en stad is niet optimaal. Maar de Ferry is een prima niet al dure overtocht!

   Beoordeling door Jack + Jeany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen