Ferry Newhaven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Newhaven Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Newhaven

Boek uw ferry overtocht tussen Newhaven en de ferry haven van Dieppe in Frankrijk met de veerbootmaatschappij Transmanche Ferries op AFerry.

De kleine ferry haven van Newhaven ligt aan de monding van de rivier de Ouse in East Sussex dichtbij de historische steden Seaford, Peacehaven en Lewes.

Een bezienswaardigheid in Newhaven is het reusachtige fort Newhaven dat rond 1860 is gebouwd op de heuvel Castle Hill.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Dieppe - Newhaven
(DFDS)
€ 73
  • Geboekt: donderdag 22 oktober 2020
  • Reizen: zondag 25 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Ferry haven Newhaven
  • Ferry haven Newhaven
  • Ferry haven Newhaven

Ferry haven Newhaven faciliteitenDe terminal in de ferry haven van Newhaven biedt meerdere faciliteiten zoals een café en een lounge. Vlakbij de terminal zijn er mogelijkheden om lang en kort te parkeren.

Ferry haven Newhaven routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Newhaven ligt op ong. 105 km van Londen, 16 km ten oosten van Brighton en op 25 km ten westen van Eastbourne. Volg vanuit Brighton de A27 richting het oosten, passeer Lewes en neem dan de A26 naar Newhaven. Eenmaal in Newhaven volgt u de borden naar de ferry haven.

Per Bus
Dagelijks arriveren en vertrekken er regelmatig bussen van Brighton, Peacehaven, Seaford, Bexhill, Folkestone, Dover, Rye en Hastings (geëxploiteerd door South Coast Buses / Brighton & Hove). De busmaatschappij National Express verzorgt eveneens busdiensten van en naar Newhaven.

Per Trein
Het trein station ligt vlabij de ferry terminal voor voetpassagiers. Hiervandaan vertrekken geregeld treinen naar Seaford en Lewes/Brighton. Ook rijden er nationale diensten tussen Londen en Newhaven (minstens eenmaal overstappen).

Newhaven Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen