Ferry Nice

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Nice Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Nice ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Nice, in Frankrijk, zijn beschikbaar vanaf Corsica en Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Nice vanuit Ajaccio, Bastia, Golfo Aranci, Ile Rousse en Porto Vecchio.

Nice Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Nice worden geëxploiteerd door Corsica-Sardinia Ferries en Moby Lines. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Nice opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Nice zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Marseille, Savona en Toulon om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Nice veerboten met Corsica-Sardinia Ferries en Moby Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Nice is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Nice
 • Ferry haven Nice
 • Ferry haven Nice

Over Nice

Nice is een stad in het zuiden van Frankrijk tussen Marseille en Genua. Het is de vijfde stad van Frankrijk. De haven van Nice, ook wel bekend als de haven van Lympia, ligt in centrum dichtbij het historische deel van de stad en slechts op een paar minuten van de belangrijkste bezienswaardighden. Nice ligt aan de Cote d'Azur aan de Middellandse Zee en is één van de beroemdste en mooiste resorts in Europa.

De eerste nederzettingen die rond het huidige Nice zijn gevonden dateren van rond 400.000 geleden. Nice heeft een Mediterraan klimaat met hete droge zomers en natte winters. De stad wordt ook wel "la bella Nizza" of "Nissa la bella" genoemd. Het is al sinds midden 19de eeuw de belangrijkste badplaats van de Côte d'Azur.

Nice faciliteiten

In de comfortabele, air-conditioned terminals vindt u meerdere faciliteiten zoals een eet- en drinkgelegenheid, een kinderspeelruimte, telefoons en TV. Tussen de twee terminals rijdt een gratis shuttle bus. Er zijn diverse parkeerfaciliteiten in de ferry haven.

Nice routebeschrijving

Per Auto

Komend vanuit het westen via de A8: afrit N 50 Nice Centrum/Luchthaven/Nice Cote D'Azur. Volg de Promenade des Anglais langs de kust richting de haven. Volg Le Quai des Etats-Unis, le Quai Lunel en le Quai de la Douane om bij de ferry haven uit te komen.

Komend vanuit het oosten via de A8: afrit N 55 Est. Volg de borden richting de haven. Neem La Penetrante du Paillon, en volg de La Route de Turin. Sla links af op L'Avenue Denis Seimeria en blijf op de L'Avanue Gallieni. Sla rechts af op Bd St. Roch en volg Bd de l'Armee des Alpes. Ga naar rechts bij La Gare de Riquier. Links af op Rue Arson en volg de Le Quai des deux Emmanual om bij de ferry haven uit te komen.

Per Bus/Trein

Vanuit de meeste grote steden in Frankrijk en Europa gaat er een bus naar Nice. Er is een gratis pendeldienst in de haven van Nice om passagiers snel van de ene kant van de haven naar de andere kant te brengen.

Nice Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Moby Lines

Quai Entrecasteaux, F - 06300 Nice , France

Corsica Linea

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Recensies

 • 24 Jun 2019
  tevreden
  • inrijden en uitrijden rommelig en vertragend

   Beoordeling door Anon

 • 06 Sep 2017
  mini-cruise
  • Een verademing en aangenaam intermezzo in onze vakantie. We hadden een super luxe hut en het uitzicht was geweldig. Heerlijke bedden, fijne voorzieningen en prachtige uitzichten. We zeggen graag tot ziens!

   Beoordeling door Gerrit en Ineke Kuiper

 • 23 Oct 2016
  comfortabele overtocht zonder overdreven luxe
  • jammer dat deze veerboot geen openlucht-accomodatie had.

   Beoordeling door Anon

 • 01 Jun 2016
  Rustige tocht
  • Op ferries is voeding altijd duur

   Beoordeling door RM

 • 09 Jul 2015
  Plezierige bootreis naar Nice
  • Voldoende en goede voorzieningen aan boord, stipt, prettige bediening.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen