Veerboot Oslo

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Oslo Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Oslo snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Oslo met de veerbootmaatschappij Stena Line, Color Line of DFDS Seaways.
  • DFDS Seaways verzorgt dagelijks een veerboot overtocht naar Oslo vanuit Kopenhagen in Denemarken, vaartijd 16 uur en 30 minuten.


  • Stena Line veerboten varen dagelijks naar Oslo vanuit de haven van Frederikshavn in Denemarken. De veerboot overtocht Frederikshavn - Oslo duurt ongeveer 8 uur en 30 minuten.


  • Color Line onderhoudt een dagelijkse veerdienst naar Oslo vanuit Kiel in Duitsland. De veerboot overtocht duurt 19 uur en 30 minuten.
  • Veerboot naar Oslo
  • Veerboot naar Oslo
  • Veerboot naar Oslo
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Oslo zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Oslo.

Om veerboten naar Oslo te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Oslo veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Oslo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Color Line Terminalen, Hjortnes, 0250, Norway

DFDS

Utstikker II, Vippetangen, 0150, Norway

Stena Line

Stena Line A/S, Vippetangen, Utstikker 2, Oslo, N-0154, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen