Veerboot Pesaro

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Pesaro.

Boek uw Veerboot naar Pesaro snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Pesaroi in Italië vanuit Losinj / Lussino en Zadar / Zara in Kroatië met de veerbootmaatschappij Emilia Romagna Lines.
  • Emilia Romagna Lines verzorgt geregeld veerboot overtochten naar Pesaro vanuit de haven van Losinj / Lussino en Zadar / Zara. Op deze veerdienst worden alleen voetpassagiers geaccepteerd.
  • Veerboot naar Pesaro
  • Veerboot naar Pesaro
  • Veerboot naar Pesaro
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Pesaro zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Pesaro.

Om veerboten naar Pesaro te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Pesaro veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Pesaro Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen