Veerboot Pirano (Piran)

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Pirano (Piran) snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Pirano (Piran) in Slovenië naar Venetië op het vasteland van Italië met de veerbootmaatschappij Venezia Lines. Venezia Lines verzorgt 1 veerboot overtocht per week naar Pirano vanuit de haven van Venetië , vaartijd 2 uur en 30 minuten. Dit is een seizoensgebonden veerdienst en wordt uitgevoerd door Venezia Lines van eind mei tot half september.

  • Veerboot naar Pirano (Piran)
  • Veerboot naar Pirano (Piran)
  • Veerboot naar Pirano (Piran)
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Pirano (Piran) zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Pirano (Piran).

Om veerboten naar Pirano (Piran) te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Pirano (Piran) veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Piran Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen