Ferry naar Polen

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Polen

Speciale aanbieding

Polen

Ontdek hoe mooi Polen is! Gelegen in het hart van Europa, heeft Polen alles om uw vakantie tot een succes te maken.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Ystad - Swinoujscie
(Unity Line)
€ 128
  • Geboekt: dinsdag 22 september 2020
  • Reizen: vrijdag 25 september 2020 (Enkele reis)
  • Minibus + 1
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
Duizend jaar traditie heeft Polen historische monumenten van wereldklasse opgeleverd in historische steden zoals Krakow (met de prachtige kathedraal en oude binnenstad), Zamosc (een van Europa's best bewaard gebleven Renaissance steden), het Middeleeuwse Torun (geboorteplaats van Copernicus) en Warschau. Warschau is sinds 1956 de hoofdstad van Polen.

Het ligt in de regio Mazowsze in Midden-Polen. Het werd in WOII totaal verwoest, maar alle historische gebouwen, paleizen en kerken zijn met grote zorg opnieuw opgebouwd. Grote Poolse steden zijn vanwege de jonge bevolking, betaalbare culturele evenementen, zoals het Poolse Filmfestival in Gdynia (November) en de vele uitgaansmogelijkheden, ook interessant voor backpackers.

De natuur is echter een van de grootste Poolse attracties. Het is wild, onaangetast en divers, een waar paradijs voor elke actieve toerist. In het zuiden van Polen, in de Karkonosze en in de Karpatische bergen, vindt u hike- en skiresorsts.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen