Veerboot Ravenna

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Let op: Op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Ravenna.

Boek uw Veerboot naar Ravenna snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Ravenna in Italië vanuit Rovinj / Rovigno in Kroatië met de veerbootmaatschappij Emilia Romagna Lines.
  • Emilia Romagna Lines verzorgt geregeld veerboot overtochten naar Ravenna vanuit de haven van Rovinj / Rovigno. Op deze veerdienst worden alleen voetpassagiers geaccepteerd.
  • Veerboot naar Ravenna
  • Veerboot naar Ravenna
  • Veerboot naar Ravenna
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Ravenna zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Ravenna.

Om veerboten naar Ravenna te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Ravenna veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Ravenna Kaart

Bekijk map

Havenadres

Grimaldi Lines

Via Baiona 151, 48123, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen