Veerboot Roscoff

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Roscoff Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Roscoff snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Roscoff in Frankrijk vanuit Cork en Rosslare in Ierland en Plymouth in Engeland met de veerbootmaatschappij Irish Ferries en Brittany Ferries.
  • Brittany Ferries verzorgt gedurende de zomermaanden 2 veerboot overtochten per dag naar Roscoff vanuit de haven van Plymouth in Engeland. De dagafvaart duurt 6 uur en de nachtafvaart 8 uur.
  • Brittany Ferries vaart daarnaast 1 keer per week naar Roscoff vanuit Cork in Ierland, vaartijd 14 uur. Irish Ferries verzorgt tweemaal per week een veerboot overtocht naar Roscoff vanuit Rosslare in Ierland, vaartijd 17 uur.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Cork - Roscoff
(Brittany Ferries)
€ 246
  • Geboekt: dinsdag 20 oktober 2020
  • Reizen: zaterdag 31 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Veerboot naar Roscoff
  • Veerboot naar Roscoff
  • Veerboot naar Roscoff
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Roscoff zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Roscoff.

Om veerboten naar Roscoff te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Roscoff veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Roscoff Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Gare Maritime,Port de Bloscon, 29680 Roscoff, France

Irish Ferries

Gare Maritime, Port du Bloscon, 29630 Roscoff, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen