Veerboot Rovinj / Rovigno

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Rovinj / Rovigno snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Rovinj in Istrië, Kroatië vanuit de haven van Venetië in Italië met de veerbootmaatschappij Venezia Lines.
  • Venezia Lines verzorgt gedurende het zomerseizoen tot 6 keer per week een veerboot overtocht naar Rovigno vanuit Venetië. De vaartijd bedraagt 1 uur en 45 minuten. Op de veerboot overtocht Rovinj - Venetië worden alleen voetpassagiers geaccepteerd.
  • Veerboot naar Rovinj
  • Veerboot naar Rovinj
  • Veerboot naar Rovinj
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Rovinj zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Rovinj.

Om veerboten naar Rovinj te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Rovinj veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Rovinj Kaart

Bekijk map

Havenadres

Venezia

Valdibora Parking, Ulica Giordana Paliage, 52210, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen