Ferry naar Rusland

kaart

Ophalen prijsopgave

Finland

Boek uw ferry overtocht naar Finland vanuit Duitsland, Zweden, Estland of vanaf de Aland Eilanden op AFerry. Dit interessante land ligt genesteld tussen Zweden en Noorwegen in het Westen en Rusland in het Oosten.

Speciale aanbieding

Veerboot routes naar Russia

 • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
 • Boek met vertrouwen met
 • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
Finland heeft alle eigenschappen van een ideale vakantieplek. Het is een land dat zich uitstrekt van de Noordpoolcirkel tot de duizenden zonrijke eilandjes in de Baltische Zee. De hoofdstad van Finland is Helsinki. De indrukwekkende architectuur, de schilderachtige haven, de kosmopolitische cafe's en musea van wereldklasse hebben Helsinki een felbegeerde plaats bezorgd op de lijst "European Cities of Culture 2000" van de Europese Unie.

Straten en avenues lopen om baaien heen, bruggen welven zich naar nabijgelegen eilanden en ferries varen naar de eilanden die iets verder van de kust liggen. Meer dan 400 parken en talrijke wandelpaden langs het water zijn met elkaar verweven tot een verbluffende combinatie van architecturale bouwstijlen.

Dit is het resultaat van een neoklassieke bouwregeling begin 1800 en de inspanning van modernistische Finse ontwerpers, zoals Alvar Aalto.

In de buurt van het Finse dorp Rovaniemi woont de Kerstman. U kunt de Kerstman het gehele jaar door bezoeken. In Turku, de oudste stad en de vroegere hoofdstad van Finland, staat een prachtig middeleeuws kasteel en schitterende kathedraal.

Recensies

 • 30 Aug 2016
  4 person cabin ocean view
  • Pleasant experience, good value for money. Advise to board on time to avoid long queues when entering the ship and XRay inspection.

   Beoordeling door Frits

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen