Veerboot Ryde

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ryde Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Ryde snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Ryde op het eiland Wight (Isle of Wight) vanuit de haven van Portsmouth en Southsea in Zuid-Engeland met de veerbootmaatschappij Wightlink Ferries en Hovertravel.
  • Wightlink Ferries verzorgt meerdere veerboot overtochten per dag naar Ryde vanuit de haven van Portsmouth. De vaartijd bedraagt slechts 15 minuten. Op de Ryde ferries worden alleen voetpassagiers en fietsen geaccepteerd.
  • De veerbootmaatschappij Hovertravel vaart met snelle hovercrafts van Southsea (Portsmouth) naar Ryde. Hovertravel biedt vanaf 06.00 uur 's morgens veerboot overtochten aan met een vaartijd van slechts 10 minuten.
  • Veerboot naar Ryde
  • Veerboot naar Ryde
  • Veerboot naar Ryde
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Ryde zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Ryde.

Om veerboten naar Ryde te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Ryde veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Ryde Kaart

Bekijk map

Havenadres

HoverTravel

Quay Road, Ryde, Isle Of Wight., PO33 2HB, UK

Wightlink

Ryde Pier Head FastCat Terminal, PO33 2HF, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen