Ferry Sark

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Sark ferry overtocht online op AFerry. U kunt Sark gebruiken om veerboten rond Kanaaleilanden te nemen en ook naar Frankrijk. Binnenlandse services in Kanaaleilanden zijn beschikbaar van Sark tot Guernsey en Jersey terwijl veerboten weg van Kanaaleilanden varen naar Carteret en Granville.

Sark Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Sark worden geëxploiteerd door Isle of Sark Shipping en Manche Iles Express. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Sark opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Sark zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Sark veerboten met Isle of Sark Shipping en Manche Iles Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Sark is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Sark
  • Ferry haven Sark
  • Ferry haven Sark

Over Sark

Sark is een van de kleinste kanaaleilanden met slechts een oppervlakte van 5 vierkante kilometer. Er wonen circa 600 inwoners op het eiland. Gemotoriseerd vervoer is verboden op het eiland, u kunt dus helaas uw auto niet meenemen op de ferry. Doet u dit wel, dan is het niet de politie die u hierop zal aanspreken maar de bewoners van het eiland. Het eiland beschikt namelijk niet over een politiekorps, de orde wordt gehandhaafd door vrijwilligers. Wanneer iemand wordt opgepakt op het eiland, wordt deze persoon eerst opgesloten in een cel die sinds 1856 op het eiland staat, om vervolgens opgehaald te worden door de politie van Guernsey.
Het eiland Sark is ideaal voor astronomie. U kunt namelijk met het blote oog veel meer sterren zien dan u gewend bent. Dit komt omdat er weinig lichtvervuiling aanwezig is.

Sark Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isle of Sark Shipping

Harbour Office, Sark, GY9 0SB, United Kingdom

Manche Iles Express

La Maseline Jetty, Sark, GY9 0SB, Channel Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen