Ferry naar de Saronische eilanden

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Saronische eilanden

  • Veerboten van Griekenland naar Saronische eilanden

Speciale aanbieding

U kunt AFerry gebruiken om uw overtochten tussen verschillende eilanden te boeken. Daarnaast kunt u weer terug naar het vaste land van Griekenland vanaf 1 van de havens. Ga naar de havens van Aegina, Agistri, Hydra Methana, Poros of Spetses en geniet van deze prachtige omgeving. Op deze pagina vind u dienstregelingen, prijzen en speciale aanbiedingen voor deze prachtige overtochten.

  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Boek online uw plek bij AFerry

Het boeken van een ticket kan haast niet makkelijker bij AFerry. U kan onze zoekmachine gebruiken om de reis van uw keuze te vinden. Of bekijk verschillende overtochten op deze pagina, alleen nog het aantal passagiers invullen en u kunt direct boeken!


Over de Saronische eilanden

De Saronische eilanden liggen dichtbij het vaste land van Griekenland, in de Saronische golf. De eilanden zijn populair onder de toeristen vanwege de fantastische stranden, mooie uitzichten en de nabijheid van Athene. Ook zijn er veel vakantiehuizen te vinden vanwege de prachtige omgeving.

Recensies

  • 10 May 2018
    • Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen