Ferry naar Schotland

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Schotland

Speciale aanbieding

Schotland

Bezoek AFerry voor uw ferry overtocht naar Schotland, een van Europa's vakantiebestemmingen bij uitstek. Zie de zon achter het kasteel van Edinburgh verdwijnen vanaf het dakterras van een restaurant.
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
Zie de zon achter het kasteel van Edinburgh verdwijnen vanaf het dakterras van een restaurant. Luister naar de bijzondere muziek van de Schotse doedelzak. Voel de wind in uw gezicht als deze over de Schotse hooglanden waait! Proef de bejubelde whiskeys die dit land heeft voortgebracht! Ruik de unieke combinatie van de zoute zeelucht en verse bloemen tijdens een picknick op de Hebrides!. Boek een ferry overtocht naar Schotland en verwen uzelf!.

Met AFerry kunt u dit relatief kleine land, dat nog altijd rijk is aan contrasten, zelf leren kennen. Het land biedt u glooiende heuvels, ruige kustlijnen, indrukwekkende pieken, mooie en historische steden, oude kastelen en nog veel en veel meer. Een van de grootste regio's is dat van de Hooglanden. Dit land met een rijke geschiedenis en zijn legendes is uitermate geschikt voor allerlei buitenactiviteiten. In het Oosten vindt u de regio bekend om zijn kastelen en de whiskey.

Reizen in Schotland

Er zijn geregelde veerdiensten tussen het vasteland en de Schotse eilanden. Alle belangrijke steden, in het bijzonder in de regio Edinburgh-Glasgow , zijn goed per trein te bereiken. Het wegennetwerk in Schotland is niet echt uitgebreid. In het oosten zijn de wegen iets beter dan in het noorden bij Inverness, waar vele wegen erg smal zijn en men dus traag vooruit komt.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen