Ferry Southampton

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Southampton Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Southampton ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Southampton, in Groot-Brittanie, zijn beschikbaar vanaf Eiland van Wight. Je kunt een veerboot nemen naar Southampton vanuit Oost-Cowes.

Southampton Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Southampton worden geëxploiteerd door Red Funnel. Wanneer u naar een veerboot naar Southampton zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Southsea om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Southampton veerboten met Red Funnel staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Southampton is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Southampton
  • Ferry haven Southampton
  • Ferry haven Southampton

Over Southampton

Southampton heeft een van 's lands drukste en succesvolste diepwaterhavens. De natuurlijke diepwaterhaven en het dubbele getij geven 's werelds grootste schepen onbeperkt toegang tot Southampton. Eenmaal aan land kunt u de New Forest Nature Quest bezoeken dat dicht bij Southampton ligt.

Southampton faciliteiten

Faciliteiten in de ferry haven van Southampton omvatten onder meer een geldautomaat, verwarmde wachtruimte. openbare telefoons, toiletten, verkoopautomaten en een klein winkeltje. Parkeren is mogelijk op het Triangle Car Park.

Southampton routebeschrijving

Per Auto

Verlaat, komend vanuit het Noorden, de M3 bij knooppunt 13 en volg de borden M27 West en Southampton Docks.

Verlaat, komend vanuit het Westen of het Oosten, de M27 bij knooppunt 3 (M271) Southampton West en Docks. Volg de bruine borden van de English Tourist Board - WestQuay en Waterfront. Blijf het bord volgen dat Dock Gates 4-10 aangeeft en het bruine English Tourist Board bord naar de WestQuay en Waterfront. Passeer de eerste groep verkeerslichten, blijf op de buitenbaan rijden. Ga naar rechts bij de stoplichten en rij de A33 op en volg de borden Dock Gates 4-8, WestQuay en Waterfront. U passeert een aantal verkeerslichten tot u bij de rotonde Mayflower uitkomt met aan de linkerkant het Grand Harbour Hotel De Vere en het Holiday Inn hotel aan de rechterkant. Kies de rechter rijstrook en volg het bord "Dock Gate 4 Waterfront tot u rechts Red Funnel's Terminal 1 ziet. Dit staat aangegeven als Red Funnel Dock Gate 7.

Per Bus

National Express exploiteert een uitgebreide busservice vanaf het Southampton busstation (vlakbij het treinstation). Er rijden regelmatig bussen naar Heathrow, Central London, Brighton, Bournemouth, Exeter, Plymouth, Penzance, Salisbury, Bath, Bristol, Oxford, Birmingham, Stoke on Trent, Liverpool, Sheffield en naar het Noorden.

Per Trein

Aankomend per trein op het Southampton Centraal Station, dat goede verbindingen met alle delen van Engeland, neemt u de pendelbus (CityLink) naar de Red Funnel terminal.

Vanuit Londen: South West Trains exploiteert een geregelde dienst tussen Waterloo (via Clapham Jct, Woking, Basingstoke, Winchester, Southampton Airport) en Southampton Centraal Station, reistijd ca. 1 uur. Goede verbindingen, inclusief Eurostar van en naar Brussel, Paris en Lille, zijn beschikbaar vanaf London St Pancreas.

Virgin Cross Country Trains verzorgt diensten vanuit Schotland, het Noorden, de Midlands en Birmingham. Wessex Passenger Trains verzorgt diensten vanuit South Wales via Bristol en Salisbury; South West Trains exploiteert treinen vanaf Weymouth, Poole en Bournemouth. Connex onderhoudt diensten op het traject van Portsmouth naar Brighton.

Southampton Kaart

Bekijk map

Havenadres

Red Funnel

Dock Gate 7 off Town Quay Road, Southampton (vehicle ferry services to East Cowes), , SO14 2AQ, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen