Ferry naar Sporaden Eilanden

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Sporaden eilanden

Speciale aanbieding

Sporaden Eilanden

Welkom op de Sporaden Eilanden! Ontdek dit afgelegen gebied van Griekenland en geniet van de rust in de verlaten baaien. De Sporaden Eilanden is een eilandengroep in de Egeïsche Zee.
 • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
 • Boek met vertrouwen met
 • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
De eilandengroep ligt voor de oostelijke kust van het vasteland van Griekenland en bestaat uit 11 eilanden, waarvan er 4 worden worden bewoond: Skiathos, Skopelos, Alonnisos en Skyros.

Elk jaar worden de Sporaden Eilanden door vele bezoekers vanuit de hele wereld bezocht. Deze eilanden worden gekenmerkt door talrijke koele en schaduwrijke bossen en bergachtig terrein. U kunt hier genieten van de blauwste en schoonste zee die u ooit heeft gezien.

Op de eilanden heerst een klimaat dat wordt gekenmerkt door zachte winters met veel regen en warme, zonnige zomers.

Elk eiland heeft zijn eigen schoonheid en charme en elk eiland heeft de reiziger iets uniek te bieden. Behalve het glasheldere zeewater en de prachtige stranden, vindt u hier traditionele dorpjes en architectuur, diep gewortelde gewoontes, kastelen en Byzantijnse kerken. Dit alles gecombineerd met alle moderne faciliteiten maakt het tot een ideale vakantiebestemming.

Recensies

 • 11 Jun 2019
  Prettig en goede service
  • Personeel heeft ons goed geïnformeerd over mogelijkheden en wijzigen van tickets ging erg makkelijk. Instructies bij het binnenrijden verliep goed.

   Beoordeling door CORNELIS RUDOLFUS ANTONIUS GROENEWOUD

 • 05 Oct 2016
  Lekker varen naar je vakantiebestemming
  • De boot lag al in de haven . We hadden een goede aansluiting met onze vlucht. Op het dek buiten gezeten. Geen vertraging. En gelijk het vakantiegevoel. Prima om je op deze manier te vervoeren.

   Beoordeling door Martijn en Nancy

 • 23 Sep 2016
  Ferry heen en terug Volos-Skiathos (Griekenland)
  • Op zich goede en efficiënte verbinding. Ondanks dat wij een half jaar tevoren geboekt hadden kregen wij daags tevoren van het reisbureau te horen dat onze overtocht naar Skiathos in plaats van tegen de middag verplaatst was naar het eind van de middag. Retour verliep alles volgens afspraak.

   Beoordeling door Arnoldus

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen