Ferry naar Taiwan

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Taiwan, ook wel bekend als 'Ilha Formosa' of 'Prachtig Eiland' is een van Azië's best bewaarde geheimen.
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Met een bevolking van meer dan 23 miljoen mensen, is Taiwan een van de meest dichtbevolkte plaatsen in de wereld. Grote steden zijn bruisend en druk, maar de steile bergen en weelderige bossen zijn aanwezig als een contrasterend alternatief.

Veel locals beschouwen zichzelf als 'kinderen van de zoete aardappel'. Dit komt omdat het eiland Taiwan op een zoete aardappel lijkt, en de zoete aardappel is een populair gewas voor veel bedrijven in Taiwan.


Reizen in Taiwan

Alle grote steden in Taiwan zijn goed met elkaar verbonden door snelwegen en spoorlijnen. U kunt ook gebruik maken van snelbus diensten met airconditioning aan boord.


Wat is er te zien in Taiwan?

Het Nationaal Theater in Taipei is een opvallend gebouw met het iconische oranje dak, maar wat er binnen in het gebouw gebeurt maakt het pas echt speciaal. Het is Taiwan's belangrijkste podia, en host vele evenementen het hele jaar.

Het park Taroko Gorge is ook zeker een bezoekje waard. De rivier Liwu loopt door de kloof en creërt diepe valleien, ravijnen en watervallen. Er zijn vele wandelpaden rond het park die u toelaten om de marmeren ommuurde canyons, enorme kliffen en bergtoppen van dichtbij te zien.

De Longshan tempel in Taipei is een bezoek waard wanneer je geïnteresseerd bent in religie. Ondanks het feit dat het een van de kleinste tempels in de stad is, is het een van de meest populaire tempels.

Het National Palace Museum is de thuisbasis van de grootste en mooiste collectie van Chinese kunst in de wereld. De collectie is te groot voor het museum om weer te geven, vandaar dat kunst regelmatig wisselt. Sommige stukken dateren van duizenden jaren geleden.

Aferry.nl biedt de beste manier om de goedkoopste ferry routes naar Taiwan te vinden met het makkelijk te gebruiken boekingssysteem. Begin meteen uw vakantie ontspannen aan boord van een veerboot!

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen