Veerboot Tallinn

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tallinn Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Tallinn snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Tallinn in Estland vanuit de haven van Helsinki in Finland, Stockholm in Zweden, Mariehamn op de Aland Eilanden en Rostock in Duitsland met de veerbootmaatschappij Viking Line.
  • Viking Line verzorgt 2 veerboot overtochten per dag naar Tallinn vanuit Helsinki in Finland. De vaartijd van Helsinki naar Tallinn bedraagt zo'n 2 uur en 30 minuten.
  • Tallink Silja Line vaart bijna dagelijks naar de veerboot haven van Tallinn vanuit Helsinki (vaartijd ong. 2 uur en 15 min.), Mariehamn (vaartijd on. 11 uur), Stockholm (vaartijd ong. 16 uur) en Rostock.
  • Veerboot naar Tallinn
  • Veerboot naar Tallinn
  • Veerboot naar Tallinn
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Tallinn zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Tallinn.

Om veerboten naar Tallinn te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Tallinn veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Tallinn Kaart

Bekijk map

Havenadres

Eckerö Line

Passenger Harbour, A - Terminal, Harbour 25 - 2, Tallinn, Estonia

St Peter Line

Passenger Terminal A, Sadama 25/2 15051, Tallinn, Estonia

Tallink Silja

Tallinn D - Terminal, Lootsi 13, Tallinn, 10151, Estonia

Viking Line

Viking Line terminal A - B, AS Tallinna Sadam, Sadama 25, 15051, Estonia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen