Veerboot Tanger Med

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Tanger Med snel en eenvoudig online op AFerry.

Kies voor uw veerboot overtocht naar Tanger Med in Marokko oor de veerbootmaatschappij Balearia of Acciona Trasmediterranea.
  • Zowel Balearia als Acciona Trasmediterranea onderhouden een geregelde veerdienst tussen Tanger Med in Marokko en Algeciras in Zuid-Spanje. De veerboot overtocht duurt ong. 40 minuten.
  • Veerboot naar Tanger Med
  • Veerboot naar Tanger Med
  • Veerboot naar Tanger Med
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Tanger Med zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Tanger Med.

Om veerboten naar Tanger Med te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Tanger Med veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Tanger Med Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen