Veerboot Tilos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tilos Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Tilos snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar het Dodekanesos Tilos in Griekenland vanuit de haven van Paros, Kalymnos, Kos, Nisyros, Rhodos en Piraeus (de belangrijkste haven van Athene).
  • De veerbootmaatschappij Blue Star Ferries verzorgt geregeld veerboot overtochten naar Tilos vanuit de Griekse havens van Paros, Kalymnos, Kos, Nisyros, Rhodos en Piraeus.
  • Veerboot naar Tilos
  • Veerboot naar Tilos
  • Veerboot naar Tilos
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Tilos zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Tilos.

Om veerboten naar Tilos te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Tilos veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Tilos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Livadia, Limani Tilou, 85002, Greece

Blue Star Ferries

Livadia, Limani Tilou, 85002, Greece

Dodekanisos Seaways

Livadia,Limani Tilou, 85002, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen