Ferry Trieste

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Trieste ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Trieste, in Italie, zijn beschikbaar vanaf Griekenland, Ionische eilanden en Peloponnesos. Je kunt een veerboot nemen naar Trieste vanuit Durres.

Trieste Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Trieste worden geëxploiteerd door Adria Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Trieste zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ancona en Venetie om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Trieste veerboten met Adria Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Trieste is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Trieste
 • Ferry haven Trieste
 • Ferry haven Trieste

Over Trieste

Op de tweesprong van het heden en het verleden, van Midden- en Zuid Europa bevindt zich Trieste, een fraaie stad met een lange geschiedenis. Trieste is gesticht in de Oudheid en is altijd onderwerp van strijd geweest tussen Midden-Europese en Balkan machten die op zoek waren naar een doorgang naar de Middellandse Zee. De stad is door talrijke culturen beïnvloed en heeft perioden beleefd van ongekende roem. De stadsmonumenten zijn zeker een bezoek waard. Tegenwoordig is de stad een belangrijk commercieel centrum. De stad heeft directe toegang tot de belangrijke Europese autosnelwegen (in het bijzonder de S.S 16 door Oostenrijk en de S.S 76 naar Milaan en Venetië). Er vertrekken dagelijks vliegtuigen naar Rome, Milaan en Wenen. Ook rijdt er regelmatig een trein naar Wenen, Venetië en Milaan.

Trieste Kaart

Bekijk map

Havenadres

Adria Ferries

SCALO LEGNAMI - VIA DEGLI ALTIFORNI , 34145 TRIESTE, Italy

Grimaldi Lines

Punto Franco Vecchio, 34100, Italy

Minoan Lines

Ufficio Imbarco, Check in Terminal - Via della Rampa, Molo 7, 34123 Trieste, Italy

Trieste Lines

Nuova Stazione Marittima - Molo IV - Trieste, 34135 Trieste, Italy

Recensies

 • 07 Jun 2015
  Droevig
  • Vies tot goor sanitair. Onbeleefd personeel (uitzonderingen daargelaten). Geen internet en geen mogelijkheid om te pinnen. Je zal maar met weinig cash aan boord zijn gegaan!!! Consumpties zeer prijzig. We hadden stoelen gereserveerd. Dat is af te raden. We konden gelukkig 's nacht alsnog in een hut. Wel cash € 180,00 betalen. Bleef niet veel meer over voor eten. En dus nergens kunnen pinnen. Receptioniste was overigens erg behulpzaam. Als een van de weinige. Geen idee of andere rederijen betere faciliteiten hebben maar als ze allemaal zo zijn gaan we de volgende keer gewoon met de auto terug. Over de Balkan.

   Beoordeling door Bert-Jan Landman

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen