Ferry naar Tunesie

 • Tunesie veerboten
  Tunesie veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Veerboten naar Tunesie
  Veerboten naar Tunesie

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry naar Tunesie - Prijzen vanaf 289 €

Tunesië

Tunesië is bekend vanwege zijn stranden die elk jaar weer door miljoenen zonliefhebbers worden bezocht. Het heeft echter meer te bieden dan alleen stranden. Het is een gastvrij land met tal van kleuren en contrasten, natuurlijke schoonheid, oude ruïnes en levendige festivals.

Veerboot routes naar Tunesie

Tunesië, een van de kleinste landen van Afrika, ligt in Noord-Afrika, tussen buurlanden Algerije en Libië en grenzend aan de Middellandse Zee. Het beslaat een gebied van 155.360 km². Het land heeft bijna 10 miljoen inwoners en een groot deel daarvan woont in de hoofdstad Tunis. Arabisch is de officiële taal, maar als handelstaal wordt voornamelijk het Frans gebruikt. De officiële valuta is de Tunesische Dinar.

De huidige Tunesiërs zijn afstammelingen van de Berbers en tal van andere beschavingen die het land zijn binnengevallen of hiernaartoe zijn gemigreerd door de eeuwen heen. Carthago, gesticht door de Feniciërs en dichtbij de huidige hoofdstad Tunis gelegen, was een van de machtigste beschavingen in de Oudheid. Daarna volgden de Romeinen, Vandalen, Byzantijnen, Turken, Spanjaarden en Fransen, die allemaal hun stempel hebben gedrukt op dit gebied. Tunesië werd onafhankelijk van Frankrijk in 1956.

Het mooie Atlas gebergte
Het mooie Atlas gebergte
Vandaag de dag is het een populaire vakantiebestemming met zijn lange kustlijn van 1148 km, zijn ideale klimaat volop zonneschijn met regelmatig een gemiddelde van 7-8 zonne-uren per dag. Tunesië heeft een gematigd klimaat met in het noorden zachte, regenachtige winters en hete droge zomers en in het zuiden dorre woestijnomstandigeheden.

Tunesië heeft een rijk cultureel erfgoed dat werd nagelaten door de vele bezetters die in gebied hebben geheerst. Deze zijn het laatste decennium belangrijke toeristische trekpleisters geworden. Een van die belangrijks historische plaatsen die u kunt bezoeken zijn de ruïnes van Carthago, naast honderden andere archeologische sites. Andere interessante plaatsen die u kunt bezoeken zijn het nationale park Jebel Ichkeul, een belangrijk vogelreservaat en Kairoua, de belangrijkste heilige stad in Tunesië.

Reizen in Tunesië

Het spoorwegnet van de Tunesische Spoorwegen de SNCFT verbindt Tunis met alle belangrijke steden. Tunesië heeft een uitgebreid en goed ontwikkeld wegennetwerk. Bij autopech assisteert de Garde Nationale u gratis en brengt u in contact met de dichtstbijzijnde garage.

4 van de 5 sterren gebaseerd op 11 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 24 Dec 2018
  Eerste en de laatste keer
  • Klant onvriendelijk en vies

   Beoordeling door BADIH KORDI

 • 19 Aug 2017
  Verschil in schepen en de accommodatie.
  • In het doorgaan een doorsnee schip,als je een zetel neemt om te overnachten,moet je de vieze bacterie lucht erbij nemen,vind ik echt goor. In de terugvaart een ander schip,groter, mooier en met zwembad. Alleen was die niet gevuld. We waren maar met een 150 passagiers en die hadden geen zwembad verdient,alleen die 2000 passagiers die naar Tunesië reisden, die verdienden het om even te kunnen in het water plonzen. Conclusie,ik heb voor iets betaald en niet gekregen. En een goede raad,neem een kajuit en geen zetel om te overnachten.

   Beoordeling door Christelle Verkain

 • 17 Aug 2017
  Super !!
  • Wij zijn heel tevreden over Corsica Linea.

   Beoordeling door S. MACHAT

 • 14 Feb 2017
  het personneel van Excellent
  • heel aardige personeel verchillende talen

   Beoordeling door ALI MEJRI

 • 20 Oct 2016
  Nice
  • All was perfect so we I like thank you Affery and next time soon .

   Beoordeling door Chawki slim