Veerboot Valencia

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek uw Veerboot naar Valencia snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Valencia in het oosten van Spanje vanaf de Balearen eilanden Ibiza, Mallorca en Menorca met de veerbootmaatschappij Trasmediterranea en Balearia.
  • Balearia veerboten varen tot 6 keer per week naar Valencia vanuit de haven van Palma op Menorca. De vaartijd van Palma naar Valencia bedraagt 8 uur. Daarnaast vertrekt er meerdere keren per week een veerboot naar Valencia vanuit de haven van San Antonio en Ibiza-Stad op het eiland Ibiza.
  • Trasmediterranea onderhoudt tot 6 keer per week een veerdienst van Palma naar Valencia. De ferry overtocht duurt 4 uur en 15 minuten.
  • Trasmediterranea verzorgt daarnaast wekelijks een veerboot overtocht van Mahon naar Valencia. De vaartijd bedraagt 14 uur en 30 minuten.
  • Trasmediterranea veerboten varen eveneens wekelijks van Ibiza naar Ibiza met een vaartijd van 3 uur en 15 minuten.

Valencia Routes

Speciale aanbieding

  • Veerboot naar Valencia
  • Veerboot naar Valencia
  • Veerboot naar Valencia
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Valencia zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Valencia.

Om veerboten naar Valencia te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Valencia veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Valencia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Estación Maritima, Muelle de Turia s/n , C.P. 46024, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima. Muelle de Poniente, C.P. 46024, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen