Veerboot Ventotene

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Ventotene snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Ventotene vanuit de haven van Napels in Italië, Casamicciola op het eiland Ischia en het Pontijnse eiland Ponza met de veerbootmaatschappij SNAV.

  • In de zomermaanden verzorgt SNAV dagelijks een veerboot overtocht naar Ventotene, een van de Pontijnse Eilanden, vanuit de haven van Napels. De overtocht duurt ongeveer 1 uur. Daarnaast vaart SNAV geregeld naar Ventotene vanuit de veerboot haven van Ponza en Casamicciola.
SNAV (Societa Navigazione Alta Velocita) werd opgericht door de Italiaanse schepenbouwer Rodriguez, maar maakt nu inmiddels deel uit van MSC (Mediterranean Shipping Company).

  • Veerboot naar Ventotene
  • Veerboot naar Ventotene
  • Veerboot naar Ventotene
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Ventotene zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Ventotene.

Om veerboten naar Ventotene te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Ventotene veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Ventotene Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen