Veerboot Wellington

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Wellington Routes

Speciale aanbieding

Interislander biedt een handige veerdienst vanuit de haven van Wellington naar Picton in Nieuw-Zeeland's South Island. Voor deze dienst, is de Wellington-terminal op Aotea Quay, op 5 minuten rijden ten noorden van Wellington Railway Station. U kunt hier tickets en naar Wellington haven boeken op AFerry.

  • Veerboot naar Wellington
  • Veerboot naar Wellington
  • Veerboot naar Wellington

Wellington havenfaciliteiten

Wellington Terminal is dagelijks geopend van 6:30am-18:15pm (onder voorbehoud - volgens dienstregeling veranderingen). Deze moderne haven heeft veel faciliteiten om u te helpen genieten van uw reis. Een cafe is open van 7:00am-14:30pm maandag - zondag met uitzondering van de vrijdag die 7:00am-18:00pm.

Er zijn ook toiletten / handicap toegang tot toiletten, internet kiosken, een accommodatie telefoon boord, arcade games, evenals hapje / drankje automaten vinden. Kluisjes zijn ook beschikbaar voor een nominale kosten.

Vervoer naar Wellington haven

Per pendelbus
Interislander biedt een busdienst tussen Platform 9 bij het treinstation van Wellington en de Wellington terminal. De kosten van de bus is momenteel $ 2 per persoon (kinderen onder de 5 jaar zijn gratis). Tickets kunnen gekocht worden met contant geld of creditcard (exclusief Diners) uit de ticketing station. De bus vertrekt 50 minuten voor het vertrek van iedere overtocht. De bus rijdt ook vanaf de ferry aankomsthal terug naar het treinstation. Echter, deze service is niet beschikbaar voor afvaarten aankomen in Wellington na 21:00pm.

Met de auto en parkeren
Wellington terminal is gemakkelijk te bereiken per auto. Zie de kaart hiernaast.

Als u wilt parkeren, kort parkeren van maximaal 30 minuten is gratis beschikbaar. Wees er echter van bewust dat de ruimte beperkt is en is in grote vraag, vooral tijdens de piekuren.

Beperkte lange termijn betaalde parkeerplekken is ook beschikbaar, tegen een kostprijs van $ 10 per kalenderdag (of gedeelte daarvan). Langdurige parken kan niet vooraf worden geboekt, als je op reis bent op piekmomenten, zoals tijdens de schoolvakanties, Pasen of Kerstmis, dan kunt u geen beroep doen op de mogelijkheid om de lange termijn parkeermogelijkheden te gebruiken.

Twee Pay en Display automaten zijn centraal gelegen in de parkeergarage. De machines accepteren munten en creditcards alleen. Plaats de parkeerkaart open op het dashboard van het voertuig. Parkeren is op risico van de eigenaars. Bij gebruik van de lange termijn parkeervoorziening, houd er rekening mee om eerder te komen bij het inchecken.

GPS-instructies
Als u gebruik maakt van GPS in uw auto, is Interislander terminals te vinden in het menu Points of Interest, meestal in de Transit of Ferries categorieën. Wellington terminal Latitude -41. 15,863759999999871 en Longitude 174. 47,201220000000035.

Met de taxi
Taxi's zijn een handige manier om van en naar de haven. Er is een aangewezen taxibaan buiten de terminal. Als er geen taxi's te wachten staan, zullen terminal personeel een bestellen voor u.

Met de bus voor backpackers
In samenwerking met Base en YHA Backpackers, Interislander biedt ook een directe backpacker busverbinding naar de Wellington-terminal, dit kosten $ 3. Buskaartjes moeten vooraf worden gekocht bij de Backpackers.

Autoverhuur
Een aantal huurauto bedrijven hebben stands in de aankomsthal.

Wellington Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bluebridge

50 Waterloo Quay, Wellington, Wellington 6011, New Zealand

Interislander

Wellington Terminal, 1 Aotea Quay, Wellington 6011, New Zealand

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen