Veerboot Zakynthos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Zante Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Zakynthos snel en eenvoudig online op AFerry.
  • Agoudimos Lines vaart geregeld naar Zakynthos ten westen van het Griekse vasteland vanuit de veerboot haven van Igoumenitsa op het vasteland van Griekenland en Brindisi in Italië.
  • European Sealines verzorgt geregeld een veerboot overtocht naar Zakynthos vanaf het kleine Ionische eiland Paxi en Brindisi.
  • Veerboot naar Zakynthos
  • Veerboot naar Zakynthos
  • Veerboot naar Zakynthos
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Zakynthos zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Zakynthos.

Om veerboten naar Zakynthos te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Zakynthos veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Zante Kaart

Bekijk map

Havenadres

European Sealines

Lomvardou, Zakinthos 291 00, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen