Ferry naar Malta

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Malta

Speciale aanbieding

Boek uw overtocht naar Malta

Het boeken van een overtocht naar Malta kan tegenwoordig haast niet makkelijker. Op AFerry kan u de reis uitzoeken die het beste bij u past. U boekt direct online en ontvangt een bevesting binnen enkele seconden. Zoek uw perfecte reis via de zoekmachine of bekijk de verschillende overtochten hieronder en boek direct!


Meer over Malta

Malta is een eiland dat dicht bij de kust van Siclie ligt, in de Middellandse Zee. Het is het kleinste land van de Europese Unie, met slechts 350.000 bewoners.

Veel bezoekers van Malta komen om te genieten van het warme en zonnige weer. U kunt hier optimaal van genieten op de prachtige stranden die het land rijk is.

Er zijn veel culturen die in de geschiedenis over Malta hebben geheerst. Dit is ook terug te zien in de huidige cultuur en architectuur. Wanneer u door de straten en dorpen van Malta loopt kunt u aan de hand van de verschillende architectuur goed zien uit welke tijd het stamt.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Catania - Valletta
(Grimaldi Lines)
€ 189
  • Geboekt: maandag 7 september 2020
  • Reizen: zondag 27 september 2020 (Enkele reis)
  • 2 volwassene(n) (Voetpassagier)
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen