Victoria Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Victoria ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Victoria, in Canada, zijn beschikbaar vanaf . Je kunt een veerboot nemen naar Victoria vanuit Seattle.

Victoria Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Victoria worden geëxploiteerd door Clipper Vacations. Wanneer u naar een veerboot naar Victoria zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Victoria veerboten met Clipper Vacations staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Victoria is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Victoria Boten
  • Victoria Boten
  • Victoria Boten

Over Victoria

De haven van Victoria in British Columbia, Canada, ligt aan de voet van Vancouver Island en biedt bezoekers een goede mix van ouderwetse charme met de geest van Engeland en nieuwe wereldbelevenissen van glinstering waterfronten met weelderig groen, boetieks en restaurants vol met lokaal geproduceerde goederen en een grote keuze aan outdoor-avonturen waar iedereen in kan blijven hangen. Allemaal met goede veerverbindingen naar het vasteland via Seattle, wat wil je nog meer!

Victoria biedt een mix van hedendaags Canada en het koloniale Engeland. De bloeiende caféscène roept de Europese sfeer op, terwijl tegelijkertijd het prachtige buitenleven voor de deur wacht. Wat uw plannen ook zijn, deze stad zal u niet teleurstellen met zijn natuurlijke, historische, culinaire en culturele genoegens. Geniet van alle soorten excursies, waaronder kajakken en boottochten met een boot met glazen bodem om zo dicht bij deze zeehaven te komen.

Victoria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Clipper Vacations

254 Belleville Street, Victoria, BC V8v 1W9, Canada

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen