Villa San Giovanni Boten

kaart
 • Villa San Giovanni
  Vergelijk tijden en prijzen voor Villa San Giovanni

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Villa San Giovanni
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Villa San Giovanni Boten - Prijzen vanaf € 42

Boek nu veilig en vertrouwd uw Villa San Giovanni ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Villa San Giovanni, in Italie, zijn beschikbaar vanaf Sicilie. Je kunt een veerboot nemen naar Villa San Giovanni vanuit Messina.

Villa San Giovanni Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Villa San Giovanni worden geëxploiteerd door Caronte & Tourist. Wanneer u naar een veerboot naar Villa San Giovanni zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Genua, Livorno en Napels om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Villa San Giovanni veerboten met Caronte & Tourist staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Villa San Giovanni is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Villa San Giovanni Routes

Over Villa San Giovanni

Villa San Giovanni is de belangrijkste verbinding tussen Italië en Sicilië, en is een populaire, bruisende haven met uitstekende verbindingen naar Midden- en Noord-Italië voor Sicilianen via het treinstation. In Villa San Giovanni vindt u een typische havensfeer met bars, restaurants en zelfs een spa om u te helpen ontspannen.

3 van de 5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen

Villa San Giovanni Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 28 May 2019
  Snel
  • Snel en goed.

   Beoordeling door Anon

 • 02 Jul 2018
  Sicilië Calabrie
  • Goede snelle verbinding. Lastig op internet te vinden.

   Beoordeling door FRITS WINKELAAR

 • 29 Jun 2018
  Dubbel betaald
  • Online een retour geboekt, maar moest toch op de terugreis € 38,00 betalen.

   Beoordeling door Ruud