Villa San Giovanni Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Villa San Giovanni Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Villa San Giovanni ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Villa San Giovanni, in Italie, zijn beschikbaar vanaf Sicilie. Je kunt een veerboot nemen naar Villa San Giovanni vanuit Messina.

Villa San Giovanni Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Villa San Giovanni worden geëxploiteerd door Caronte & Tourist. Wanneer u naar een veerboot naar Villa San Giovanni zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Genua, Livorno en Napels om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Villa San Giovanni veerboten met Caronte & Tourist staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Villa San Giovanni is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Messina - Villa San Giovanni
(Caronte & Tourist)
€ 42
  • Geboekt: dinsdag 20 oktober 2020
  • Reizen: donderdag 22 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Villa San Giovanni Boten
  • Villa San Giovanni Boten
  • Villa San Giovanni Boten

Over Villa San Giovanni

Villa San Giovanni is de belangrijkste verbinding tussen Italië en Sicilië, en is een populaire, bruisende haven met uitstekende verbindingen naar Midden- en Noord-Italië voor Sicilianen via het treinstation. In Villa San Giovanni vindt u een typische havensfeer met bars, restaurants en zelfs een spa om u te helpen ontspannen.

Villa San Giovanni Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caronte & Tourist

Caronte&Tourist Boardings, Sicily, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen