Virtu

Virtu Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Virtu Ferries heeft een zeer frequent schema en exploitereert met een zeer moderne vloot van snelle vaartuigen die u zal toestaan om van uw vakantie te genieten in Malta. Als alternatief, als u al in Malta bent, biedt Virtu Ferries u de kans om het historische en prachtige eiland Sicilië te verkennen als onderdeel van uw vakantie.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken, voor alle overige passagiers geldt 90 minuten voor vertrek.

routes:
2
Kortste oversteek:
Pozzallo - Valletta
1 uur 45 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Virtu Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Virtu Ferries

Let op: De Catania naar Malta route is alleen toegankelijk voor voetgangers

De Pozzallo van Malta route is beschikbaar voor auto's.

Aan boord van Virtu Ferries

Virtu Ferries beschikt over een vloot van zes snelle schepen. Het grootste schip van de zes, Jean de la Valette kan 800 passagiers vervoeren en 156 voertuigen en maakt 500 retourovertochten tussen Valletta en Pozzallo per jaar.

Aan boord van elk vaartuig vindt u vele zitplaatsen en toiletten. Roken is niet toegestaan ​​in de veerboten, maar dit is toegestaan ​​op het dek. Op sommige schepen vindt u een club class lounge en een restaurant, evenals diverse winkels en recreatieve voorzieningen.

Of u de Virtu Ferries Catania Malta route, de Pozzallo Malta ferry of de Malta naar Catania dienst gebruikt, u krijgt altijd een goede aanbieding van AFerry.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen