Visemar Line

Visemar Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Visemar Line is een gezamelijke onderneming van de bekende scheepsbouwer Visentini en de lokale maritieme dienstengroep Tossiti. Deze innovatieve route is opgezet om nieuwe wegen te ontdekken. De ferry vaart vanuit Venetië naar Tartus en Alexandrië en vandaar kunt u doorreizen naar Irak, Jordanië, Saoedi-Arabië en andere bestemmingen in het Midden-Oosten.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in : zier hieronder

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Visemar Line Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Visemar Line
  Aan boord bij Visemar Line

  Visemar Line gebruikt op haar vaarroutes een gloednieuwe ferry, de Visentini class. Deze ferry kan een snelheid bereiken van 24 knopen, heeft een capaciteit voor 400 passagiers en een groot aantal voertuigen waaronder 2850 lineaire meter voor vracht. De nieuwe ferry is eveneens uitgerust met diverse hutten en een groot aantal andere voorzieningen voor een aangename reis.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen