Vladivostok Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Vladivostok ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Vladivostok, in Russia, zijn beschikbaar vanaf Japan en South Korea. Je kunt een veerboot nemen naar Vladivostok vanuit Donghae en Sakaiminato.

Vladivostok Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Vladivostok worden geëxploiteerd door DBS Cruise Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Vladivostok zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Vladivostok veerboten met DBS Cruise Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Vladivostok is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Vladivostok Boten
  • Vladivostok Boten
  • Vladivostok Boten

Over Vladivostok

Vladivostok is de meest zuidoostelijke zeehaven van Rusland en is het administratieve centrum van het Primorsky-gebied nabij de grens met China en Korea. Vladivostok is een handelsstad en het administratieve centrum van Primorsky Krai, Rusland, dichtbij Golden Horn Bay, en niet ver van de Russische grens met China en Noord-Korea.

Het Arsenyev Primorye Museum, geopend in 1890, is een van de belangrijkste musea van de Kraj van Primorsky. Naast de hoofdfaciliteit heeft het drie vestigingen in Vladivostok en vijf vestigingen in andere gebieden in Krai.

Het weer varieert afhankelijk van de tijd van het jaar, januari is over het algemeen koud tot onder het vriespunt en augustus is redelijk warm boven 20 ° C. De meeste aangename en zonnige dagen zijn in augustus en september. Het einde van de zomer zou echter Pacific-moessons kunnen brengen die een paar dagen op rij standhouden.

Vladivostok Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Daea Line

9 Strelnikov Street, Vladivostok, Primorsky Krai, 660090, Russia

DBS Cruise Ferry

9 Strelnikov Street, Vladivostok, Primorsky Krai, 660090, Russia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen