Wadomari Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Wadomari Routes

 • Kagoshima tot Wadomari / Wadomari tot Kagoshima
  3 overtochten per week
  17 uur 30 min
 • Kametoku tot Wadomari / Wadomari tot Kametoku
  3 overtochten per week
  1 uur 50 min
 • Motobu tot Wadomari / Wadomari tot Motobu
  3 overtochten per week
  4 uur 50 min
 • Naha tot Wadomari / Wadomari tot Naha
  3 overtochten per week
  7 uur 10 min
 • Naze tot Wadomari / Wadomari tot Naze
  3 overtochten per week
  5 uur 40 min
 • Yoron tot Wadomari / Wadomari tot Yoron
  3 overtochten per week
  2 uur

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Wadomari ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Wadomari tot Yoron.

Wadomari Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Wadomari worden geëxploiteerd door Marix Line. Wanneer u naar een veerboot naar Wadomari zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Wadomari veerboten met Marix Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Wadomari is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Wadomari Boten
 • Wadomari Boten
 • Wadomari Boten

Over Wadomari

Wadomari is een stad gelegen aan de noordkant van Okinoerabujima, in het district Oshima in de prefectuur Kagoshima in Japan. Met gematigde regenval en een warm klimaat is het eiland geschikt voor landbouw en bloementeelt. De belangrijkste industrie is de productie van gedestilleerde shochu-likeur.

Wadomari (Oshima-gun Wadomari-cho) is een kleine havenstad in het district Oshima, Kagoshima Prefecture, Japan. Faciliteiten op Wadomari zijn beperkt, maar vanaf hier kunt u een veerboot nemen naar de eilanden, inclusief Kagoshima op het eiland Kyushu, Naha aan de zuidelijke kust van het eiland Okinawa en Naze op het eiland Amami.

Wadomari Kaart

Bekijk map

Havenadres

A Line Ferry

Tedechina 512-122, Wadomaricho, Oshimagun, Kagoshima, 891-9111, Japan

Marix Line

891-9112 Wadomari, Wadomari cho, Oshima gun, Kagoshima ken, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen