Ferry Wellington - Picton

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan

De Wellington - Picton veerdienst is een binnenlandse route in New Zealand die momenteel wordt aangeboden door Bluebridge en Interislander.

Boek een ferry van Wellington naar Picton met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Wellington. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Wellington naar Picton vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Wellington naar Picton, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Wellington naar Picton, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Picton

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Wellington naar Picton. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Wellington naar Picton is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Wellington - Picton prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Wellington naar Picton verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Wellington - Picton ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Wellington naar Picton route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Wellington naar Picton reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Wellington - Picton is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 09 Feb 2020
  Good journey with this company
  • No comments

   Beoordeling door DERK OVERMEEN

 • 13 Jan 2019
  Prima overtocht
  • Wel bijzonder als lopende passagiers door de auto's heen te moeten. Plus met bus eerst bagage ophalen, en dan naar autoverhuurbedrijf te moeten. Is te doen, maar handig is anders.

   Beoordeling door FIONA DE WILDE

 • 08 Jan 2018
  geen
  • De catering was te duur. Geen plaatsen waar we rustig konden zitten.

   Beoordeling door IGNATIUS VAN DIJKE

 • 27 Feb 2017
  Overtocht
  • Een inspirerende overtocht. Spannend en vooral verwondering over hoe mooi en verrassend de natuur kan zijn. Alleen jammer dat je als passagier niet begeleid wordt bij het verlaten van de boot. De bustocht koffers ophalen etcetera deed erg amateuristisch aan. Geert

   Beoordeling door Geert Bakermans

 • 28 Nov 2014
  Mooie overtocht
  • Prachtig als je Pickton nadert. Boot is vrij oud. Is wel aan vervanging toe

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen