Ferry Weymouth

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Weymouth

Boek uw ferry overtocht tussen Weymouth in Engeland en de ferry haven van St Malo in Frankrijk en de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey met de veerbootmaatschappij Condor Ferries op AFerry.

Weymouth is een stad in de Engelse provincie Dorset. Het aan het Kanaal gelegen Weymouth is al sinds de 18 de eeuw een populaire vakantieplaats. Weymouth heeft veilige stranden, een schilderachtige haven en verschillende attracties zoals het Deep Sea Centre. Weymouth heeft echter meer te bieden dan alleen strand. Zoals te verwachten in een kustplaats staat watersport hoog op de lijst met activiteiten. Weymouth Baai en de haven Portland zijn het mekka voor windsurfers en zeilers. Het hele jaar door zijn de windcondities uitstekend.

  • Ferry haven Weymouth
  • Ferry haven Weymouth
  • Ferry haven Weymouth

Ferry haven Weymouth faciliteitenDe ferry haven van Weymouth heeft tal van voorzieningen zoals toiletten en WiFi faciliteiten. In de ferry haven van Weymouth is parkeergelegenheid. Het is niet noodzakelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren, maar het is wel raadzaam om ruim voor de check-in tijd te arriveren om uw parkeerplaats te regelen en te betalen in het kantoor naast de check-in.

Ferry haven Weymouth routebeschrijvingPer Auto
Weymouth ligt ca. 13 km ten zuiden van Dorchester aan de A354. Volg de borden Ferries/Ferry Port. Weymouth kunt u ook bereiken via Poole (via de A35) door de A351 te volgen, vervolgens de A352 en uiteindelijk de A353 richting het stadscentrum.

Per Trein
Southwest Trains verzorgt een geregelde treindienst naar Weymouth vanuit Londen. Het treinstation in Weymouth ligt op 15-20 lopen van de ferry terminal.

Per Bus
Het busstation in Weymouth ligt bij Kings Statue op ongeveer 10 minuten lopen van de ferry terminal.

Weymouth Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

The Quay, Weymouth, Dorset, DT4 8DX, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen