Yakushima Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Yakushima Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Yakushima ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Yakushima tot Kagoshima.

Yakushima Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Yakushima worden geëxploiteerd door Tane Yaku Jetfoil. Wanneer u naar een veerboot naar Yakushima zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Yakushima veerboten met Tane Yaku Jetfoil staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Yakushima is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Yakushima Boten
  • Yakushima Boten
  • Yakushima Boten

Over Yakushima

Yakushima is een subtropisch eiland voor de zuidkust van Kyushu en behoort tot de Osumi-eilanden in de Japanse prefectuur Kagoshima. Het eiland, bedekt door een cederbos dat enkele van de oudste levende bomen van Japan herbergt, beslaat een oppervlakte van 500 km² en heeft ongeveer 13.000 inwoners. In het uitgestrekte cederbos van het eiland worden bomen van meer dan 1000 jaar oud liefkozend Yakusugi genoemd (een combinatie van Yakushima en Sugi, het Japanse woord voor ceder). De bossen van Yakushima zouden de bosrijke omgeving hebben geïnspireerd in de film Prinses Mononoke van Hayao Miyazaki. Als een subtropisch, bergachtig eiland, heeft Yakushima het hele jaar door veel regen en inspireert een lokaal gezegde dat het "35 dagen per maand" regent.

Yakushima faciliteiten

De veerhaven van Miyanoura is een regionale haven aan de noordoostelijke oever van het eiland Yakushima. Het is verbonden met Kagoshima en Tanegashima met geregelde ferry- en hogesnelheidjetfolies.

Yakushima Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen