Yeosu Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Yeosu ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in South Korea zijn beschikbaar van Yeosu tot Jeju.

Yeosu Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Yeosu worden geëxploiteerd door Hanil Express. Wanneer u naar een veerboot naar Yeosu zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Yeosu veerboten met Hanil Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Yeosu is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Yeosu Boten
  • Yeosu Boten
  • Yeosu Boten

Over Yeosu

De stad Yeosu ligt in de Zuid-Koreaanse provincie Jeollanam-do. Het heeft ongeveer 300.000 inwoners. De stad omvat een schiereiland en 317 eilanden voor de zuidkust van Zuid-Korea. In de stad ligt een van de nationale schatten van het land: de Jinnamgwan Hall uit 1598. Het eiland Odong is een andere bezienswaardigheid van de stad.

Yeosu Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hanil Express

Expo Cruise Terminal, Expo-daero, Yeosu-si, Jeollanam-do,, 320-66, South Korea

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen