Yoron Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Yoron Routes

 • Kagoshima tot Yoron / Yoron tot Kagoshima
  3 overtochten per week
  19 uur 40 min
 • Kametoku tot Yoron / Yoron tot Kametoku
  3 overtochten per week
  4 uur
 • Motobu tot Yoron / Yoron tot Motobu
  3 overtochten per week
  2 uur 30 min
 • 3 overtochten per week
  4 uur 50 min
 • Naze tot Yoron / Yoron tot Naze
  3 overtochten per week
  7 uur 50 min
 • Wadomari tot Yoron / Yoron tot Wadomari
  3 overtochten per week
  1 uur 40 min

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Yoron ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Yoron tot Naha.

Yoron Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Yoron worden geëxploiteerd door Marix Line. Wanneer u naar een veerboot naar Yoron zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Yoron veerboten met Marix Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Yoron is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Yoron Boten
 • Yoron Boten
 • Yoron Boten

Over Yoron

Yoron is een stad gelegen in Yoronjima, in het district Oshima, Kagoshima Prefecture, Japan en wordt begrensd door het Amami Gunto Quasi-nationale park. Het is de belangrijkste veerboothaven op het eiland.

Yoron maakt deel uit van de Amami-eilanden. Yoronjima wordt beheerd als de stad Yoron, Kagoshima en het eiland is ongeveer 20 vierkante kilometer groot en wordt omringd door koraalriffen. Dit subtropische eiland is een populaire bestemming voor een vakantie met veel resorts die allerlei soorten activiteiten aanbieden, waaronder watersport. Zoete aardappelen, suikerriet en bloementeelt worden geproduceerd vanwege het warme klimaat en de matige regenval. Andere belangrijke industrieën omvatten de productie van gedestilleerde shochu-likeur, azijn, zeezout en raffinage van bruine suiker. Yoronjima werd binnengevallen door samurai van Satsuma-domein in 1609.

Yoron Kaart

Bekijk map

Havenadres

A Line Ferry

Riccho 704, Yoroncho, Oshimagun, Kagoshima, 891-9302, Japan

Marix Line

891-9303 Ritcho 704, Yoronjima, Oshima gun, Kagoshima ken, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen