Zante Ferries

Zante Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om Zante Veerboten tussen het Cycladen-eilanden en het vasteland van Griekenland te boeken. Zante Ferries heeft 3 schepen die allemaal volledig zijn uitgerust met moderne faciliteiten. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Zante Veerboten en de laatste aanbiedingen.

Vindt Zante Veerboten naar Kimolos, Kythnos, Piraeus, Santorini en meer met AFerry . Zie hieronder voor Zante Veerboten routes en de meest recente prijzen en vaartijden. Klik op een veerdienst voor een gedetailleerde Zante Veerboten tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Zante Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Zante Ferries

  Aan boord met Zante Ferries

  De Zante Veerboten vloot bestaat uit drie conventionele veerboten. Alle schepen hebben vliegmaatschappij stijl zitplaatsen, evenals een bar en een lounge. Er is ook een zonneterras waar u kunt genieten van de zeebries en de bezienswaardigheden langs welke route u ook kiest.


  Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, AFerry biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen